Bekijken als Rooster Lijst

Artikel 1-21 van 334

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Cockring Trainer Ring van Sport Fucker
  € 10,95
 2. Zizi - Top Cockring
  € 5,95
 3. Sport Fucker Cockring The Wedge
  € 4,95
 4. Oxballs Ringer Cockring 3-pack
  € 6,95
 5. Perfect Fit Fat Boy SilaSkin Cock and Ball
  € 21,95
 6. Perfect Fit Fat Boy SilaSkin Cruiser Ring
  € 21,95
 7. Oxballs Cocksling 2
  € 24,95
 8. Oxballs Spark Plug Large OP=OP!
  Oxballs Spark Plug Large OP=OP!
  € 31,95
Bekijken als Rooster Lijst

Artikel 1-21 van 334

per pagina
Oplopend sorteren

Cockringen

Cockring Kopen of een Penisring Bestellen

Een van de meest populaire sextoys is een cockring, ook wel penisring genoemd. Een cockring wordt vaak gebruikt tijdens de seks en sommige mannen gebruiken ze zelfs tijdens de masturbatie. Penisringen zijn ontworpen om het bloed in de penis te houden tijdens een erectie in plaats van het bloed te laten stromen. Een cockring kan je helpen bij erectiestoornissen om een erectie te krijgen en vast te houden maar veel mannen gebruiken een cockring ook om de sensaties te vergroten tijdens de seks.

Wat is een cockring

Een cockring ook wel penisring genoemd is een sextoy die je draagt rond de basis van zowel de penis en ballen. Tijden het stijf worden van je penis gaat er veel bloed naar je penis en door het dragen van een cockring beperk je de mogelijkheid dat het bloed weer terug kan stromen. Het is wel van belang dat je de cockring omdoet op het moment dat je penis nog geen erectie heeft.

In ons assortiment vind je penisringen die gemaakt zijn van verchroomd staal, RVS staal, Plastic, Siliconen, Leer of rubber. De maat voor je cockring moet je zorgvuldig uitkiezen, de grootte voor je cockring is namelijk erg belangrijk voor je. Een te losse penisring doet niets, een te strakke cockring snijdt de doorbloeding in zijn geheel af en kan pijnlijk zijn. Cockringen die niet erg maatgevoelig zijn voor de precieze maatvoering zijn de leren cockstraps die je kan verstellen middels drukknopen of een dunne rubberen ring die meerekt.

Hoe doe je een cockring om?

Een cockring als een stevige penisring kan lastig zijn - en de cockring afdoen kan nog lastiger zijn! Je penis moet geen erectie hebben, je haalt eerst je ballen door de ring en vervolgens je penis. Het eraf is het omgekeerde proces, maar omdat een van de doelstellingen van een cockring is je penis hard houden, is dit makkelijker gezegd dan gedaan.