NIEUWE KLEDING, TOYS EN MEER! >

Retourneren - 30 dagen bedenktijd

Je hebt bij MisterMitch.nl het recht om binnen een periode van 30 dagen zonder opgave van redenen een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Binnen dit termijn mag je het artikel bekijken of passen zoals je dat ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld. Om iets retour te sturen kan je gebruik maken van retourformulier of het Europese herroepingsformulier. Voor een vlotte afhandeling van je retourzending vragen wij om dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Na het herroepen van je bestelling dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen aan ons retour te zenden. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening mits er sprake is van een door ons gemaakte fout of een defect. 

Let op dat je retourzending aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retouradres:

MisterMitch.nl
Hoofdstraat 143 B
7811 EL Emmen, Nederland

TERUGBETALING

Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met Ideal betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

 

De volgende artikelen kunnen i.v.m. hygiëne niet geretourneerd worden tenzij de verzegeling intact is.

Uitgesloten van het herroepingsrecht zijn producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. Zie ook uitleg van hygiëne producten consuwijzer.

  • Sextoys (vibrators, dildo's, buttplugs, penispompen, tepelklemmen etc.)
  • Drogisterij artikelen (condooms, glijmiddel, sprays, gels etc)

GARANTIE POPPERS

Let op, je kunt alleen terug vallen op de garantie als dit binnen 48 uur na ontvangst gemeld wordt en de flesjes nog volledig dicht geseald zijn. Mocht het dopje geopend zijn of het plastic van het dopje verwijderd is, vervalt de garantie. Wij geven niet langer garantie dan 48 uur garantie op poppers. Mocht het voldoen aan de garantievoorwaarden, zouden wij graag een foto willen ontvangen waarop te zien is hoe het flesje geleverd is. Dit kun je het beste doen door het flesje op de zijkant te leggen en vanaf de onderkant een foto te maken. Onderaan het flesje kun je namelijk wel door het glaasje heen kijken en zien dat het reeks is leeggelopen.

 

DEFECTEN

Defecten dienen zo snel mogelijk na ontvangst bij ons te worden gemeld. Dit kan je doen d.m.v. ons retourformulier te downloaden en mee te zenden. In alle garantie gevallen zullen wij het desbetreffende product vervangen door een nieuw exemplaar. Voldoet je retourzending vanwege hygiënische redenen niet aan ons retourbeleid, dan zijn wij genoodzaakt het pakketje terug te sturen naar je adres. De kosten á €4,95 voor de retourzending zijn te allen tijde voor rekening van de klant.

 

ANNULEREN VAN JE BESTELLING

Elke bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, tenzij deze bestelling nog niet is verzonden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je van ons een verzendbevestiging. Wil je je bestelling annuleren nadat je een orderbevestiging hebt gehad? Beantwoord dan je orderbevestiging, neem telefonisch contact met ons op of meld je retourzending aan via ons retourportaal.