Bekijken als Rooster Lijst

Artikel 1-21 van 51

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Artikel 1-21 van 51

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Tenga Masturbators

Tenga Egg of Tenga Fliphole Kopen

Een Tenga masturbator lijkt alles behalve een gemiddelde masturbator. Een Tenga past perfect bij de smaak van de moderne man. Een Tenga Masturbator ziet er in de eerste oogopslag totaal niet uit als een seksspeeltje. Tenga is een Japanse uitvinding met als doel een masturbator op de markt te brengen die stijlvol, discreet en kleurrijk is. En dat is met de hedendaagse Tenga Masturbator zeker gelukt!

Waarom een Tenga Masturbator?

Jappanners staan erom bekend door hun creatieve en innovatieve kijk op ontwikkelingen van talloze producten. Zo ook Tenga Masturbators. In de loop der jaren zijn er vanuit Japan verscheidende technische hoogstandjes op de markt gekomen zoals robots. En nu ook Tenga Masturbators. Een Tenga Masturbator biedt een realistische sensatie met heerlijke orgasmes tot gevolg. De aanschaf van een Tenga masturbator is alles behalve duur te noemen. Hierdoor is een Tenga geschikt voor iedere portemonnee.

De ontwikkeling van het perfecte ontwerp en de ultieme masturbatie ervaring van de perfecte Tenga Masturbator heeft jaren geduurd. Maar het was het wachten meer dan waard. Een Tenga masturbator maakt gebruik van zacht materiaal in combinatie met zacht schuim dat als een soort huid aanvoelt. Dit maakt masturbatie met een Tenga levensecht.

Tenga Serie

1. Tenga Cup

Een Tenga Cup is één van de vele Tenga varianten. De Tenga Cup is een masturbator voor eenmalig gebruik. Natuurlijk is een meervoudig gebruik mogelijk wanneer je de Tenga Cup goed schoonmaakt na gebruik of met een condoom een tweede keer gebruikt.

2. Tenga Fliphole

De Tenga Fliphole is gemaakt om iederen te laten genieten van de beste stimulatie en seksuele ervaring die je ooit gehad hebt. Sterker gezegd, de Tenga Fliphole laat mannen nog meer genieten dan een echte anus. In tegenstelling tot andere Tenga Masturbator kan je de Fliphole eindeloos gebruik en. De Fliphole is na gebruik open te klappen en schoon te maken. Laat hem even drogen en de Tenga Flip Hole is klaar voor de volgende ronde.

3. Tenga Egg

Een Tenga Egg is wellicht de meest bekende masturbator uit de reeks. Dit spannende speeltje heeft de looks van een eitje met daarin flexibel materiaal die je eenvoudig over de gehele lengte van je penis kunt schuiven. Een Tenga Egg is verkrijgbaar in veel soorten met uiteenlopende structuren en kleuren. Masturbator is nog nooit zo lekker en variërend geweest met een Tenga Egg!