Bekijken als Rooster Lijst

9 Artikelen

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Elektrische Penispomp - Blauw
  Speciale prijs € 44,95 Normale prijs € 59,95
 2. Apollo Automatic Power Pump
  vanaf € 81,95
 3. ToyJoy - Power Auto-Suck Pomp
  Speciale prijs € 54,95 Normale prijs € 59,95
 4. Apollo - Automatic head pump
  vanaf € 68,95
Bekijken als Rooster Lijst

9 Artikelen

per pagina
Oplopend sorteren

Automatische Penispompen

Automatische Penispomp

Een automatische penispomp, ook wel een elektrische erectiepomp genoemd is een penispomp die automatisch de lucht uit de cilinder zuigt. Je kunt met een automatische penispomp lekker achterover leunen om vervolgens een grotere en sterkere erectie te krijgen. Een automatische penispomp werkt over het algemeen op batterijen en is voorzien van handige drukknopjes of afstandsbediening waarmee je de penispomp kunt activeren.

Een automatische penispomp is net als de gewone handmatige penispomp gemaakt voor mannen die moeite hebben met het krijgen van een erectie. Door de zuigende werking wordt er meer bloed naar de zwellichamen in de penis gestroomt waardoor je een grotere en sterkere erectie zal krijgen.

Modellen

Een automatische penispomp is verkrijgbaar in twee modellen: met afstandsbediening en drukknopjes op de cilinder. Bij de laatste uitvoering is er geen slang aanwezig. Beide type penispompen zijn eenvoudig in gebruik en zijn ready to use. Let wel op dat de meeste modellen niet standaard geleverd worden met batterijen. Lees daarom eerst goed onze beschrijvingen welke batterijen je nodig bent voor de penispomp.

Het gebruik van een automatische penispomp

 1. Plaats de batterijen in de penispomp
 2. Doe voldoende glijmiddel op je penis en eventueel op de sleeve van de penispomp. Schuif de cilinder helemaal over je penis en zorg dat hij goed aansluit op je huid zodat er geen lucht kan ontsnappen.
 3. Zet de penispomp aan met de drukknopjes op de cilinder of met de afstandsbediening. Je zal merken dat er lucht uit de cilinder wordt gezogen en je penis al begint te groeien.
 4. Stop het vacuüm van de penispomp door op het ontluchtingsventiel te drukken. Er zal weer lucht in de cilinder stromen waardoor je de cilinder gemakkelijk van je penis kunt halen.
 5. Maak de sleeve en de cilinder schoon met water of zeep (let wel op dat je de elektrische delen niet nat maakt) of een toycleaner.

Elektrische penispomp bestellen

Bij MisterMitch bestel je eenvoudig en snel jouw favoriete elektrische penispomp in slechts enkele muisklikken. Ook heb je bij ons de mogelijkheid om je penispomp te laten bezorgen bij één van de vele PostNL ophaalpunten bij jou in de buurt. Je penispomp zal worden verpakt en verzonden in een blanco doos waarop de inhoud en afzender niet te herleiden is.