Bekijken als Rooster Lijst

Artikel 1-21 van 45

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren
 1. ToyJoy Manpower - Power Pomp-Zwart
  Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 15,95
 2. Penispomp Bang Bang - Blauw
  Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 17,95
 3. Penispomp Bang Bang - Zwart
  Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 17,95
 4. ToyJoy Manpower - Power Pomp
  vanaf € 9,95
 5. Penispomp - Mr. Big
  Speciale prijs € 31,95 Normale prijs € 39,95
 6. The Perfect Pump
  Speciale prijs € 22,95 Normale prijs € 44,95
 7. Penispomp - Bang Bang
  Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 17,95
 8. Bathmate Hercules Penispomp
  vanaf € 69,95
 9. Menzstuff Penispomp Penis Vergroter
  vanaf € 11,95
 10. Penis Pomp met Transparant Cilinder
  Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 19,95
 11. Penispomp Kit - Blauw
  Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 17,95
 12. Penispomp Air Control
  Speciale prijs € 24,95 Normale prijs € 29,95
 13. Apollo - Penispomp Premium
  vanaf € 47,95
 14. Bathmate Hydromax X30 Penis Vergroter
  vanaf € 99,95
 15. Erectie pomp Dr. Joel Kaplan
  Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 19,95
 16. Penis Power Penispomp
  Speciale prijs € 17,95 Normale prijs € 21,95
Bekijken als Rooster Lijst

Artikel 1-21 van 45

Pagina
per pagina
Oplopend sorteren

Handmatige Penispomp

Handmatige Penispomp

Hou je liever zelf de touwtjes in handen met een penispomp? Dan is de handmatige penispomp hoogstwaarschijnlijk het type penispomp waar jij naar op zoek bent. Met een handmatige penispomp kan je eenvoudig de lucht uit de cilinder pompen door een knijpbeweging te maken op het balletje. Bij iedere beweging wordt er een kleine hoeveelheid lucht uit de cilinder van de penispomp gezogen waarna er een zogeheten vacuüm ontstaat.

Door de vacuüm werking stroomt er meer bloed in de zwellichamen van jouw jongeheer. Het resultaat? Een grotere en sterkere erectie waarmee jij jouw partner zeker zal verrassen. Laat erectiepillen maar achterwege want met een penispomp van MisterMitch creëer je binnen enkele momenten een keiharde pik.

Het het gebruik van een penispomp veilig?

Het gebruik van een penispomp is veilig, mits je het apparaat zorgvuldig gebruikt. Gebruik de penispomp nooit langer dan 20 minuten. Er kunnen kleine beschadigingen aan je jongeheer ontstaan waar je natuurlijk niet op zit te wachten. Lees voor het gebruik van je nieuwe penispomp altijd goed de gebruiksaanwijzing. Vind je het prettig om de druk af te lezen, neem dan een penispomp die uitgevoerd is met een handige drukmeter. Hierdoor kan je nauwlettend in de gaten houden hoe groot de druk is. Het grote voordeel van een penispomp met drukmeter is dat je jouw gewenste druk kunt aflezen en kunt opschrijven. Bij de volgende keer weet je precies waar het metertje moet komen te staan.

Transparante penispomp

Veel mannen vinden het prettig om te kunnen zien wat er zich allemaal afspeelt binnenin de cilinder van de penispop. Met een transparante penispomp kan je zien wat de vacuüm doet met de grootte en dikte van jouw penis. Het resultaat met een transparante penispomp is direct te zien! Sommige modellen zijn ook uitgevoerd met een handig meetlint op de cilinder waardoor je het gewonnen aantal centimeters nauwlettend in de gaten kunt houden.

Verschillende sleeves

Heb je een penispomp die prima zijn werk doet maar de sleeve er van kapot is? Gooi je penispomp niet weg! MisterMitch heeft een breed aanbod met verschillende sleeves die je gewoon los kunt kopen. Haal de oude sleeve van je penispomp en plaatst de nieuwe erop en je penispomp is weer als nieuw.

Penispomp als genotsmiddel

Natuurlijk is een penispomp een perfect middel om jouw penis extra centimeters te gunnen. Ben je helemaal tevreden over het formaat van jouw penis en vind je het lekker om afgezogen te worden? Dan is een penispomp een heerlijk middel om aan die behoeften te kunnen voldoen. Met de zuigende werking kan een penispomp een blowjob op een sensationele wijze nabootsen! Ontdek het zelf en bestel jouw penispomp vandaag nog op MisterMitch.nl.