Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Oplopend sorteren
Winkelen per
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Oplopend sorteren

Anaal vibrators

Anaal Vibrator

Anale vibrators zijn ontworpen om anaal te worden gebruikt en als je ooit hebt geprobeerd om een vibrator te gebruiken die niet voor anale stimulatie bedoeld was ... dan weet je dat het gewoon niet werkt!

Wat is er zo speciaal aan anale Vibrators?

Veel mensen weten niet welk genot ze aan een anaal vibrator beleven kunnen omdat ze niet de juiste vibrator hebben gebruikt die speciaal is ontworpen voor gebruik in de anus, de anale vibrator. De anus is niet vergelijkbaar met enig ander deel van het lichaam en daarom is het van belang van welk materiaal een anale vibrator gemaakt is. Anale vibrators worden gemaakt van soepel en flexibel materiaal om puur genot te garanderen.

Het plezier van anale Vibrators

De anus is gevuld met zeer gevoelige zenuwuiteinden. Veel van deze zenuwuiteinden zijn aangesloten op andere gevoelige zenuwen in de bekken spieren die betrokken zijn bij het bereiken van een orgasme. Mannen leiden hun anale vibrator direct naar hun meest gevoelige hot spot, de prostaat. Met een anaal vibrator beleeft je een anaal orgasme en die is anders dan alle andere.

Hoe je een anale vibrator gebruikt

Wanneer je een anaal vibrator voor het eerst gebruikt is net als leren fietsen maar wanneer je eenmaal de smaak te pakken krijgt...... dan zal niemand je kunnen stoppen! Het is verstandig om anaal glijmiddel te gebruiken tezamen met je anale vibrator. Breng de glijmiddel op de anaal vibrator eveneens rechtstreeks in je anus. Je kunt ervoor kiezen om te gaan liggen in een comfortabele positie of op je handen en knieën in een gebogen positie en langzaam de anale vibrator beetje bij beetje naar binnen laat glijden.

Geniet van de Anaal Vibrator

Geniet van je anale vibrator altijd en overal. Er zijn veel anale vibrators om uit te kiezen ... van groot tot klein! Zoals met alle seksspeeltjes moet je je anale vibrator na elk gebruik schoon maken en verwijder altijd de batterijen om veel plezier aan uw anale vibrator te waarborgen.